Planul lui Kanye West dacă ajunge preşedintele SUA: America va fi guvernată ca într-un Science Fiction american

  • Kanye vrea eliminarea poliţiştilor violenţi, a chimicalelor din produsele de igienă personală şi renunţarea la pedeapsa cu moartea
  • Rapper-ul vrea să urmeze modelul „Wakanda”, oraşul ficţional din filmul „Black Panther”
  • Kanye se consideră dezamăgit de activitatea lui Trump de la Casa Albă
2142 afișări
Imaginea articolului Planul lui Kanye West dacă ajunge preşedintele SUA: America va fi guvernată ca într-un Science Fiction american

Kanye West şi Donald Trump, pe vremea când erau prieteni

Kanye West a anunţat săptămâna trecută că ar vrea să candideze la prezidenţiale şi să fie viitorul Preşedinte al Americii. Acum şi-a dezvăluit programul de candidatură pentru Casa Albă: va gestiona America după modelul Wakanda din „Black Panther”, relatează BBC.
 
Kanye West a vorbit despre candidatura lui într-un interviu Forbes care a durat 4 ore. A mai spus că în 30 de zile va lua o decizie dacă îşi va depune candidatura pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.
 
Sloganul campaniei sale va fi „The Birthday Party” pentru că, explică Kanye, „Atunci când o să câştigăm, va fi ziua tuturor”.
 
Kanye vorbeşte foarte relaxat despre ce va face atunci când va fi preşedinte şi printre obiectivele lui se va afla şi distracţia: „Când o să fiu preşedinte, o să ne şi distrăm. Haideţi să trecem peste toate conversaţiile astea rasiste, haideţi să le oferim oamenilor putere. Haideţi să le dăm oamenilor pământ, acesta este planul”.
 
Kanye se referă la planul din secolul XIX, prin care oficialii promiteau că le oferă pământ sclavilor eliberaţi, după Războiul Civil din SUA.
 
Dar West are şi obiective ceva mai palpabile:
 
-Vrea să elimine violenţele şi poliţiştii violenţi;
-Vrea să elimine pedeapsa cu moartea;
-Îşi doreşte o viaţă mai sănătoasă, aşa că va scoate chimicalele din produsele de igienă personală;
-Nu este de acord cu avortul, deci probabil că pentru el nu va fi o opţiune: „Sunt pro-viaţă pentru că urmez cuvântul Bibliei”;
-Despre taxe nu ştie prea multe, însă promite că s-ar consulta cu o echipă de experţi „care îl servesc pe Dumnezeu” şi va reveni cu un răspuns.
 
Relaţia dintre Kanye West şi Trump, distrusă de proteste şi COVID-19
 
Chiar dacă cei doi au fost cunoscuţi pentru apreciere reciprocă, situaţia COVID-19 şi protestele anti-rasism din SUA l-au determinat pe West să renunţe la a-l mai susţine pe Trump.
 
Modul în care Donald Trump a gestionat cele două probleme majore ale Americii l-au făcut pe Kanye să nu mai creadă în modelul său. Rapper-ul susţine că ceea ce face Preşedintele SUA acum este „o mare nenorocire”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici