Platforma Disney+ s-a lovit de probleme tehnice în ziua lansării. „Aşteptările au fost depăşite de cerere”

Publicul care a vrut să urmărească programele oferite de platforma de streaming Disney+ în ziua lansării a avut probleme. Compania, care a investit miliarde de dolari în noua întreprindere, recunoaşte într-un mesaj faptul că ”aşteptările au fost depăşite de cerere”, notează Hollywood Reporter.

470 afișări
Imaginea articolului Platforma Disney+ s-a lovit de probleme tehnice în ziua lansării. „Aşteptările au fost depăşite de cerere”

Platforma Disney+ s-a lovit de probleme tehnice în ziua lansării. „Aşteptările au fost depăşite de cerere”

Mulţi utilizatori s-au plâns pe reţelele sociale de imposibilitatea de a accesa serviciile platformei Disney+ încă de la primele ore ale dimineţii. În numai jumătate de oră erau înregistrate nu mai puţin de 6.900 de reclamaţii pe platforma Downdetector.com. Problemele au fost înregistrate atât în Statele Unite, Canada, cât şi în Olanda.

Unii americani, au achiziţionat serviciul pe computer dar, după ce au plătit, nu au putut să încarce Disney+ pe aparatele smart TV ori pe PlayStation. Simbolul pentru eroare care îi înfăţişa pe Mickey Mouse şi pe Pluto în costume de astronauţi s-a încăpăţânat să apară înainte să închidă sesiunea utilizatorilor.

Multe producţii din ofertă nu s-au încărcat deloc, altele au avut nevoie de mai mult de 30 de secunde ca să poată să fie rulate. Utilizatorii s-au plâns şi de închiderea automată sau de blocarea aplicaţiei.

Disney a anunţat la ora 10.00: "Cererea publicului pentru Disney+ ne-a depăşit aşteptările. Încercăm să rezolvăm în cel mai scurt timp problemele care au apărut. Vă mulţumim pentru răbdare”.

Disney a lansat marţi serviciul de streaming Disney+, în Canada, Olanda şi Statele Unite, cu promisiunea că va oferi 500 de filme şi 7.500 de episoade ale unor seriale de televiziune. Disney+ va fi lansat în Australia, Noua Zeelandă şi Puerto Rico, pe 19 noiembrie. Compania a programat o lansare pentru Europa de vest pe 31 martie 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici