Playboy Party: Iepuraşi zglobii şi cel mai glam rock posibil - FOTO

Playboy nu s-a speriat de codurile colorate, nici de zăpada albă şi ieri a spart gheaţa petrecerilor Playboy VIP din acest an cu o ediţie ce a avut-o drept gazdă pe Loredana Groza la Colocvio Vip House. Adică în aceeaşi superbă vilă din nordul capitalei, unde Playboy a rememorat în septembrie, în acorduri de jazz, glamour-ul anilor ’50 -’60, sub patronajul lui Ilie Năstase, prima gazdă a petrecerilor exclusiviste Playboy.

616 afișări
Imaginea articolului Playboy Party: Iepuraşi zglobii şi cel mai glam rock posibil - FOTO

Playboy Glam Rock Party

Pentru a ne transporta în "Playboy World of the 70's & 80's", tema petrecerii a fost de această dată Glam Rock, un curent muzical revolut al secolului trecut pe care prea puţini dintre invitaţii de aseară au apucat să-l trăiască la vremea lui. Deşi teoretic dress code-ul s-ar fi putut dovedi a fi greu de urmat, majoritatea participanţilor au intrat cu entuziasm în atmosfera anilor cu pricina. Ne referim nu doar la jachete din piele cu ţinte de alamă, pălării fistichii, ochelari de soare, lanţuri, brăţări şi alte accesorii, ci mai ales la cele câteva machiaje ce frizau face painting-ul celor de la Kiss. Big like! GALERIE FOTO

Graţie recitalului celor de la Life on Mars, muzica live a reafirmat în forţă tema glam rock a serii. Vecinii pot depune mărturie pentru asta. Celor mai puţin familiarizaţi cu viaţa pe Marte le vom spune că "omuleţii verzi" de la instrumente au fost Răzvan Grigorescu (chitară), Vlad Vedes (chitară), Nicu Avram (bass) şi Andrei Precup (baterie), iar vocile marţiencelor le-au aparţinut Loredanei Ciobotaru şi Loredanei Cavasdan, pe care am avut astfel ocazia să o ascultăm şi "live" după participarea ei de la Vocea României.

Citeşte mai multe despre petrecerea Playboy VIP pe www.playboy.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici