Poliţia din Noua Zeelandă, mesaj pe Twitter pentru cetăţenii care depun plângeri legate de Facebook şi Instagram

Poliţiştii din oraşul neozeelandez Canterbury le-au cerut locuitorilor, prin intermediul unui mesaj publicat pe platforma Twitter, să nu reclame la ei problemele recente de funcţionare ale reţelelor de socializare online Facebook şi Instagram, relatează tvnz.co.nz.

1065 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Noua Zeelandă, mesaj pe Twitter pentru cetăţenii care depun plângeri legate de Facebook şi Instagram

Poliţia din Noua Zeelandă, mesaj pe Twitter pentru cetăţenii care depun plângeri legate de Facebook şi Instagram

Anunţul a venit ca urmare a numeroaselor plângeri legate de incapacitatea de a folosi platformele Facebook, Instagram, Messenger şi WhatsApp în noaptea de miercuri spre joi. Mulţi dintre utilizatorii acestora s-au plâns că nu au mai putut accesa aplicaţiile, fapt ce i-a determinat pe poliţişti să menţioneze că locuitorii nu ar trebui să le semnaleze acest tip de probleme.

Poliţiştii au scris, pe platforma de micro-blogging Twitter, următoarele: "Ştim. Nici conturile noastre de Facebook şi Instagram nu pot fi accesate. Din nefericire, nu putem face nimic pentru că, ştiţi, ele îşi au sediul în America".

Ei au încheiat spunând, preventiv: "Vă rugăm să nu ne sunaţi pentru a ne raporta asta".

Oamenii legii susţin că au mai primit apeluri care semnalau acest tip de defecţiuni şi în trecut, fapt ce i-a motivat să publice acest mesaj.

Reprezentanţii Facebook au recunoscut, printr-un mesaj publicat pe contul oficial de pe reţeaua de socializare online Twitter, că utilizatorii platformei nu se pot conecta pe aplicaţie şi au afirmat că se încearcă rezolvarea acestor erori tehnice "cât mai curând posibil". Instagram nu a făcut, în schimb, niciun anunţ legat de aceste dificultăţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici