Poliţia tratează moartea lui Michael Jackson ca o crimă

Poliţia din Los Angeles tratează, în prezent, moartea lui Michael Jackson ca o crimă, ancheta concentrându-se asupra rolului avut de medicul personal al starului, Conrad Murray, în decesul cântăreţului, a anunţat, miercuri, site-ul specializat în ştiri mondene TMZ.com.

264 afișări
Imaginea articolului Poliţia tratează moartea lui Michael Jackson ca o crimă

Poliţia tratează moartea lui Michael Jackson ca o crimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Familia regretatului "Rege al muzicii pop" vorbeşte despre anumite "întrebări fără răspuns" referitoare la rolul lui Conrad Murray în timpul ultimelor ore din viaţa lui Michael Jackson. Avocatul medicului neagă, însă, orice implicare a clientului său în decesul celebrului cântăreţ.

Site-ul TMZ.com, citând "mai multe surse" din rândul anchetatorilor, susţine că "indiciile converg spre anestezicul Propofol, care ar fi cauza principală a morţii lui Jackson".

Propofolul este un medicament cu acţiune rapidă, folosit în anestezia generală şi care nu ar trebui să se găsească decât în spitale şi alte instituţii de acest tip.

Aceleaşi surse, potrivit site-ului citat, au declarat că "numeroase dovezi flagrante" conduc spre medicul Conrad Murray, în vârstă de 51 de ani, care i-ar fi administrat lui Michael Jackson anestezicul Diprivan - numele sub care este comercializat Propofolul.

Printre aceste probe se află medicamentele găsite de anchetatori la reşedinţa starului, printre care şi flacoanele cu Propofol, un suport pentru perfuzii şi un tub de oxigen.

Dosarul organelor de anchetă nu a fost deocamdată prezentat oficial procurorului din Los Angeles care se ocupă de acest caz, indică TMZ.com.

Marţi, Institutul medico-legal din Los Angeles l-a somat pe Arnold Klein, dermatologul lui Michael Jackson, să îi predea "dosarele medicale suplimentare" ale starului, păstrate în cabinetul acestuia din Beverly Hills.

Într-un interviu acordat, duminică, de La Toya, sora lui Michael Jackson, cotidianului britanic The Mail on Sunday, aceasta a declarat că fratele său a fost asasinat de nişte "paraziţi" care au vrut să profite financiar de pe urma decesului lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici