Ponta a băut un pahar cu Coca-Cola, spunând presei să nu îl filmeze pentru a nu fi certat de soţie

Premierul Victor Ponta, aflat la inaugurarea unui avion medical destinat SMURD, a băut un pahar cu Coca-Cola, dar i-a rugat pe jurnalişti să nu îl filmeze, spunând că va fi certat de soţia sa, Daciana, dacă aceasta află că a consumat astfel de băuturi carbogazoase.

402 afișări
Imaginea articolului Ponta a băut un pahar cu Coca-Cola, spunând presei să nu îl filmeze pentru a nu fi certat de soţie

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

După ce a stat mai bine de jumătate de oră în soare pentru a asista la inaugurarea avionului, Ponta s-a deplasat, alături de alţi demnitari, la un cort unde erau pregătite băuturi răcoritoare.

Prim-ministrul a cerut un pahar cu Coca-Cola, spunând că, dacă l-ar vedea soţia, i-ar reproşa acest lucru.

"Nu mă filmaţi când beau Cola, că mă ceartă Daciana! Ziceţi că e apă plată!", le-a spus Ponta cameramanilor de la televiziuni.

Premierul a declarat de mai multe ori că alimentaţia sa este supravegheată de către soţie, Daciana, care preferă produsele bio pentru familie şi îl ţine la regim. De altfel, Ponta evită, de obicei, la evenimentele publice să mănânce din dulciurile care îi sunt oferite.

La finele anului trecut, la Timişoara, în drum spre un miting electoral, premierul Ponta l-a întrebat pe liderul PNL, Crin Antonescu, dacă după manifestare vor mânca la McDonald's, spunând apoi corespondentului MEDIAFAX că soţia lui, Daciana, nu trebuie să audă că mănâncă nesănătos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici