Ponta a terminat al treilea etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a terminat al treilea, la categoria la care a concurat, etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care s-a desfăşurat, duminică, la Sinaia.

159 afișări
Imaginea articolului Ponta a terminat al treilea etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia

Ponta a terminat al treilea etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia (Imagine: Balazs Attila/Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor, Victor Ponta, care a pilotat un automobil Mitsubishi Lancer Evo X, s-a clasat pe locul al treilea la categoria "H", la care s-a înscris în concurs.

Înainte de concurs, Ponta declara că ar fi mulţumit dacă ar termina cursa şi că speră să nu se întâmple ceva pe drum. El mai spunea că prin această participare a vrut să arate că poate să fie şi pilot chiar dacă "cineva" l-a criticat, spunând că este doar copilot.

De asemenea, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a participat şi el la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia, s-a clasat pe locul al treilea ca categoria "I"- Automobile Istorice, după runda de duminică.

Vineri, la etapa a IX-a a campionatului, Tăriceanu a ocupat tot locul al treilea la aceeaşi categorie.

Pentru Călin Popescu Tăriceanu, cursa de la Sinaia nu a fost o premieră, el participând şi anul trecut la această competiţie, în timp ce Victor Ponta a concurat pentru prima dată la Campionatul Naţional de Viteză din staţiune.

De altfel, Ponta a declarat că cel care l-a convins să participe la această cursă a fost Tăriceanu.

În acest weekend, la Sinaia, s-au desfăşurat etapele a IX-a şi a X-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, sub denumirea "Trofeul Sinaia Forever".

Ediţia de anul acesta a fost a treia a Trofeului "Sinaia Forever", cursa automobilistică la care s-au înscris 76 de piloţi, având o lungime de 3.015,2 metri, iar diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici