Popularitatea lui Cristiano Ronaldo în Italia, depăşită de cea a unei mărci de dezinfectant

Luni, în Italia, cuvântul "Amuchina" - gel dezinfectant - a depăşit căutările "Cristiano Ronaldo", fotbalistul echipei Juventus, conform publicaţiei Tuttosport .

1236 afișări
Imaginea articolului Popularitatea lui Cristiano Ronaldo în Italia, depăşită de cea a unei mărci de dezinfectant

Popularitatea lui Cristiano Ronaldo în Italia a fost depăşită de coronavirus

În topul căutărilor se află şi localitatea Condogno, unul dintre locurile cele mai afectate de Covid-19 şi "Esselunga a casa", un lanţ de supermarket-uri care face livrare la domiciliu.

Virusul COVID-19 a devenit cel mai dezbătut subiect al momentului, iar italienii sunt în alertă din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus din ţară. În urma acestei situaţii, şase meciuri din următoarea etapă din Serie A se vor juca fără spectatori, după ce în runda precedentă patru meciuri din campionat au fost amânate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici