Povestea „Breaking Bad” continuă: Aaron Paul revine în rolul lui Jesse Pinkman, în primul trailer al filmului ”El Camino” | VIDEO

Primul clip de prezentare a peliculei ”El Camino”, continuarea seriei ”Breaking Bad”, a apărut marţi, cu Aaron Paul reluând rolul Jesse Pinkman, din serialul care a primit două premii Globul de Aur după cinci sezoane de difuzare.

2355 afișări
Imaginea articolului Povestea „Breaking Bad” continuă: Aaron Paul revine în rolul lui Jesse Pinkman, în primul trailer al filmului ”El Camino” | VIDEO

Primul trailer al filmului ”El Camino”, care continuă povestea din ”Breaking Bad”, a apărut marţi

Netflix a lansat clipul de prezentare al peliculei “El Camino: A Breaking Bad Movie/ El Camino: un film Breaking Bad” după ce a dat publicităţii un scurt anunţ şi o prezentare video pentru premiile Emmy.

Imaginile sugerează că filmul continuă povestea imediat după evenimentele din finalul serialului “Breaking Bad”. Aaron Paul reia rolul Jesse Pinkman, fostul elev devenit partenerul de încredere pentru fabricarea metanfetaminei pentru personajul jucat de Bryan Cranston, Walter White.

La finalul serialului Jesse reuşea să scape de poliţie dar noile imagini arată că problemele sale sunt departe de a se fi încheiat.

“El Camino” este scris şi regizat de creatorul seriei, Vince Gilligan. În alte roluri revin Matt Jones şi Charles Baker pentru a interpreta personaje ca Badger şi, respectiv, Skinny Pete.

Încă nu se ştie dacă Gilligan a strecurat şi vreo scenă cu Bryan Cranston.

Primele imagini pot fi văzute aici 

Difuzat în perioada 2008 - 2013, serialul "Breaking Bad", cu Bryan Cranston şi Aaron Paul, prezintă povestea unui profesor de chimie de liceu diagnosticat cu cancer inoperabil, care se decide să producă şi să vândă metamfetamină pentru a asigura viitorul familiei sale. Serialul a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2014 şi 16 trofee Emmy.

“El Camino” va avea premiera pe reteaua Netflix şi într-o serie limitată de cinematografe pe 11 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici