Povestea gemenilor care s-au născut în zile, ani şi decenii diferite. Cum a fost posibil

Joslyn şi Jaxon Tello, doi gemeni născuţi la noaptea dintre ani, au o poveste incredibilă. Deşi s-au născut la doar câteva minute distanţă, unul dintre ei se va putea lăuda că este mai mare cu un deceniu.

3394 afișări
Imaginea articolului Povestea gemenilor care s-au născut în zile, ani şi decenii diferite. Cum a fost posibil

Povestea gemenilor care s-au născut în zile, ani şi decenii diferite. Cum a fost posibil

Dawn Gillam, mama gemenilor, a ajuns la spital cu aproape două luni înainte de termen şi a născut unul dintre copii înainte de ora 00:00, iar pe cel de-al doilea 30 de minute mai târziu, notează CNN.

Mai exact, Joslyn a venit pe lume la ora 23:37, iar fratele său Jaxon s-a născut 30 de minute mai târziu. Cei doi gemeni nu doar că au date diferite de naştere, dar sunt născuţi în ani diferiţi şi în decenii diferite.

 

 

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici