Povestea unui dependent sexual: "Dacă mă uit la o femeie mai mult de trei secunde..."

A avut sute de partenere sexuale, multe din ele prostituate, şi-a înşelat iubita fără să aibă remuşcări, iar de 20 de ani face terapie ca să nu mai fie dependent de sex. Time dezvăluie povestea incredibilă a lui Neil Melinkovich, bărbatul care face sex cu trei femei pe zi.

163 afișări
Imaginea articolului Povestea unui dependent sexual: "Dacă mă uit la o femeie mai mult de trei secunde..."

Povestea unui dependent sexual: "Dacă mă uit la o femeie mai mult de trei secunde..." (Imagine: Shutterstock)

După 20 de ani de terapie, Neil Melinkovich, în vârstă de 59 de ani, spune că n-a încetat să le vadă pe femei drept nişte obiecte. Bărbatul, consilier în Los Angeles, îşi acceptă dependenţa şi admite că este bolnav. Într-un interviu pentru Time, el povesteşte cum a realizat în mod real că are o problemă.

După trei secunde încep fanteziile

În 1987, Meilkovich trebuia să-şi aştepte prietena la aeroport, dar a decis să facă o escală pentru a-şi petrece timpul cu o prostituată. După ce partida plătită s-a consumat, bărbatul a observat o pată roşie pe cămaşa sa şi a presupus că e o urmă de ruj. Când s-a oprit la o benzinărie să-şi cureţe haina, a realizat că pata era sânge de la gura femeii. Fără să se gândească la consecinţe, Meilkovich a făcut câteva ore mai târziu sex neprotejat cu prietena lui, în acelaşi pat în care a întreţinut contacte cu alte trei femei în serile anterioare. Bărbatul a recunoscut că, de-a lungul timpului a avut sute de partenere sexuale, şi-a mai înşelat iubita,şi a participat la zeci de întâlniri cu necunoscute.

Melinkovich recunoaşte că vede femeile ca simple obiecte sexuale. "Este adevărat. Dacă ai această dependenţă reduci femeile la obiecte", a spus el. În urma întâlnirilor la care a participat de-a lungul anilor a învăţat un truc. Regula de trei secunde spune că ai voie să te uiţi la o persoană de care eşti atras pentru trei secunde."După, încep fanteziile", a explicat bărbatul.

Citeşte mai multe despre dependenţa sexuală pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici