Prăjiturile preferate ale ducesei Catherine

Ducesa Catherine a Marii Britanii, care este însărcinată şi a suferit de curând din cauza greţurilor matinale, primeşte din partea admiratorilor numerose cutii cu preparate culinare despre care se spune că pot combate această situaţie neplăcută, însă preferaţii ei sunt biscuiţii cu levănţică.

451 afișări
Imaginea articolului Prăjiturile preferate ale ducesei Catherine

Catherine Middleton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Multe femei au greţuri matinale în timpul sarcinii, iar Kate nu este o excepţie. Însă ei îi plac teribil de mult aceşti biscuiţi. Se ştie că levănţica are proprietăţi curative, aşa că aceşte mici prăjiturele sunt ideale în timpul sarcinii", a declarat o sursă pentru ediţia de duminică a tabloidului britanic The Sun.

Astfel, soţia prinţului William primeşte zilnic, de la Fortnum & Mason, furnizorul oficial al Casei Regale, cutii cu gustări dulci, din ingrediente organice.

La începutul lunii decembrie, casa regală britanică a confirmat faptul că prinţul William şi ducesa de Cambridge vor avea primul lor copil, care se va naşte în 2013. Informaţia a fost dată publicităţii după ce ducesa Catherine a fost internată la o clinică din Londra din cauza unei forme severe de greţuri matinale de care suferă multe femei aflate în primul trimestru de sarcină. Vestea despre sarcina ducesei de Cambridge, care a adus bucurie în sufletele a milioane de britanici, a fost însă umbrită de un eveniment mai puţin obişnuit, în care au fost implicaţi doi prezentatori de radio australieni. Cei doi DJ-i, dorind să joace o farsă, au telefonat la clinica King Edward al VII-lea din Londra şi, pretinzând că sunt regina Elizabeth a II-a şi prinţul Charles, au obţinut de la o infirmieră de serviciu informaţii confidenţiale despre sarcina prinţesei britanice. În urma acelei farse, asistenta medicală care a transferat apelul telefonic către secţia în care era internată ducesa de Cambridge a fost găsită decedată - o sinucidere, potrivit presei britanice -, iar întreaga opinie publică din regat, inclusiv familia regală, s-a declarat şocată şi îngrozită de această tragedie.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a "reparat" blazonul monarhiei britanice, serios afectat după "anii negri" ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici