- Home
- Life-Inedit
- NEW YORK, (27.08.2009, 16:01)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Preferinţa pentru un anume tip de vin dezvăluie anumite trăsături de caracter
Preferinţa cuiva pentru un anume tip de vin poate dezvălui anumite trăsături de caracter ale persoanei respective, potrivit unui studiu realizat în Australia şi Marea Britanie.
39 afișări
Preferinţa pentru un anume tip de vin dezvăluie anumite trăsături de caracter (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)
Cercetarea a fost realizată la Universitatea "Charles Sturt", din Wagga Wagga, Australia, şi la Universitatea "Sheffield Hallam", din Sheffield, Marea Britanie. Un număr de 45 de oameni din Sheffield, împărţiţi în două grupuri, după preferinţa pentru vinul dulce sau sec, au fost supuşi unor teste de personalitate, pentru a le fi determinat gradul de impulsivitate, empatie, deschidere, conştiinciozitate, extrovertire, simpatie şi anxietate.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Franța a descoperit secretul longevității. Peste 31.000 de persoane vor împlini anul acesta peste un secol de viață
-
Belarus afirmă că s-a încercat un atac cu drone asupra capitalei Minsk din Lituania. Lukaşenko susţine că opoziţia încercă să cucerească un district şi să ceară NATO să desfăşoare trupe
-
Rusia ameninţă că Polonia va fi ţinta unui atac rusesc dacă NATO ar desfăşura arme nucleare pe teritoriul polonez
-
Sunt europenii mai leneşi ca americanii? Şeful uriaşului fond norvegian: "Este îngrijorător! Europa este mai puţin harnică, mai puţin ambiţioasă"
Cele două echipe au arătat că persoanele care preferă vinul dulce au tendinţa să fie impulsive, în timp ce amatorii de vinuri seci sunt mai deschişi. În afara acestor două trăsături, nu există şi alte diferenţe de personalitate între cei cărora le place vinul dulce şi cei care îl preferă pe cel sec.
"Există o oarecare susţinere pentru ideea că preferinţa pentru gustul dulce se dezvoltă devreme la oameni şi poate duce prin urmare la creşterea impulsivităţii", se menţionează în studiul publicat în Food Quality and Preference.
Citește pe alephnews.ro: Topul celor mai dorite branduri de lux. Prada a fost doborâtă de Miu Miu
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială. ”În cel mult un an, toate centrele vor dispărea”
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 14:15
-
astăzi, 13:49