Premieră internaţională: Snoop Dogg cântă cu o româncă - ASCULTĂ MELODIA

Tânăra cântăreaţă română Brigitta Balogh (Brighi) a lansat alături de Snoop Dogg piesa "Play me like a violin", produsă în România în studioul HaHaHa.

2222 afișări
Imaginea articolului Premieră internaţională: Snoop Dogg cântă cu o româncă - ASCULTĂ MELODIA

Cântăreaţa română Brigitta Balogh a lansat o piesă în colaborare cu Snoop Dogg - VIDEO

Piesa "Play me like a violin", interpretată de Brighi feat. Snoop Dogg, este prima melodie produsă în România pentru rapperul american şi prima colaborare a acestuia cu un artist român, potrivit site-ului hahahaproduction.com.

Totodată, piesa produsă în studioul HaHaHa, înfiinţat de Smiley, reprezintă single-ul de debut în România al Brigittei Balogh.

Videoclipul, prezentat pe site, a fost filmat într-un hotel de cinci stele din Milano. Apariţia lui Snoop Dogg în videoclip a fost filmată în SUA.

"Căutam de mult timp o voce feminină pentru această colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am găsit ca fiind foarte potrivit pentru această colaborare. A trebuit să ascultăm foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una uşoară", a spus Şerban Cazan, reprezentat al HaHaHa Production.

În vârstă de 22 de ani, orădeanca Brigitta Balogh studiază muzica de la nouă ani şi a câştigat numeroase premii în competiţii muzicale naţionale, dar şi internaţionale. Potrivit informaţiilor din presa locală, Brigitta Balogh este fostă concurentă la emisiuni precum "Se naşte o stea" din Ungaria şi "Megastar" din România. În Ungaria, ea a lansat melodia "A szerelem faj", care a ajuns în topurile muzicale şi pe toate posturile muzicale din această ţară. De peste doi ani, Brighi cântă cu trupa Sistem.

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo şi a jucat în peste 35 de filme. Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie. Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011).

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici