Premiera mondială a filmului “Sex and the city" se mută la New York

După ce au fost bombardaţi cu nenumărate critici pentru că nu au programat lansarea mondială a filmului “Sex and the city: The Movie” la New York, producătorii au hotărât să renunţe la organizarea acestui eveniment în Londra, informează Procinema.

22 afișări
Imaginea articolului Premiera mondială a filmului “Sex and the city" se mută la New York

Premiera mondială a filmului “Sex and the city" se mută la New York

Criticile au fost destul de dure mai ales pentru că atât serialul “Sex and the city” cât şi filmul care urmează să fie lansat la Londra pe 12 mai, au fost filmate în New York, scrie femalefirst.com.

Citeşte toată ştirea pe www.procinema.ro




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici