Premieră mondială ca omagiu pentru Whitney Houston: Patru statui din ceară ale cântăreţei, inaugurate la Madame Tussauds

Cântăreaţa americană Whitney Houston face din nou istorie, după ce reprezentanţii muzeului Madame Tussauds au dezvăluit imagini cu patru noi statui din ceară ale artistei americane, care vor fi inaugurate simultan, joi.

611 afișări
Imaginea articolului Premieră mondială ca omagiu pentru Whitney Houston: Patru statui din ceară ale cântăreţei, inaugurate la Madame Tussauds

Premieră modială ca omagiu pentru Whitney Houston: Patru statui din ceară ale cântăreţei, inaugurate la Madame Tussauds (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest tribut adus vedetei americane, care a murit anul trecut, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy, marchează o premieră mondială: este pentru prima oară în istoria de două secole a muzeului Madame Tussauds când conducerea instituţiei a decis să creeze şi să inaugureze atât de multe statui din ceară pentru o singură persoană, informează contactmusic.com.

Statuile au fost realizate la Londra, însă ele vor fi expuse în muzee din oraşe diferite.

Pat Houston, managerul şi cumnata celebrei cântăreţe americane, a declarat: "Ne-am simţit extrem de onoraţi atunci când reprezentanţii muzeului Madame Tussauds ne-au contactat pentru a realiza patru statui cu Whitney, care o reprezintă în patru momente diferite din cariera ei de 30 de ani".

Cele patru statui din ceară care o reprezintă pe Whitney Houston vor fi prezentate publicului larg mai întâi la New York, în cursul zilei de joi.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea". Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici