Premiile Emmy 2021. Un actor a purtat bijuterii de un milion de dolari la gală

Billy Porter a purtat bijuterii în valoare de un milion de dolari la festivitatea Premiile Emmy 2021. MJ Rodriguez a avut o rochie de la Versace, Anya Taylor-Joy s-a îmbrăcat cu o rochie galbenă Dior, iar Jason Sudeikis s-a prezentat într-un smoking Tom Ford, anunţă Aleph News.

661 afișări
Imaginea articolului Premiile Emmy 2021. Un actor a purtat bijuterii de un milion de dolari la gală

Premiile Emmy 2021. Un actor a purtat bijuterii de un milion de dolari la gală

Emmy şi-a prezentat premiile, iar vedetele ţinutele.

Emma Corrin, vedeta din The Crown, a avut o apariţie interesantă, a purtat o rochie galben lămâie completată cu o capotă potrivită şi unghii negre. MJ Rodriguez a uimit lumea, şi nu doar pentru că a intrat în istorie ca prima actriţă transgender care a fost nominalizată la premiile Emmy. MJ a purtat o rochie de la Versace.

Anya Taylor-Joy este o actriţă frumoasă cu un spate după care nu ai cum să nu întorci privirea. Ea a purtat o rochie galbenă Dior.

Nici bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos. Jason Sudeikis, care a luat premiu de cel mai bun actor principal de comedie pentru serialul Ted Lasso, şi-a asumat riscul şi s-a prezentat într-un smoking complet albastru de la Tom Ford. Seth Rogen a fost funny, şi când i-a greşit numele actriţei Hannah Waddingham, dar şi prin ţinută: a purtat o jachetă orange care nu prea mergea cu roşul covorului. Nu a fost seara lui, se pare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici