Premiul de la tragerea Loto 6/49 Aniversară nu a fost câştigat

Premiul de peste 3,6 milioane de euro la categoria I a jocului Loto 6/49 nu a fost câştigat şi va fi reportat pentru următoarea extragere.

17 afișări
Imaginea articolului Premiul de la tragerea Loto 6/49 Aniversară nu a fost câştigat

Premiul de la tragerea Loto 6/49 Aniversară nu a fost câştigat (Imagine: Mediafax Foto)

Numerele extrase duminică sunt 43, 1, 33, 44, 34 şi 31, iar numărul "noroc" - 7797362.

La categoria I reportul este de peste 15 milioane de lei (peste 3,6 milioane de euro).

La categoria a II-a sunt opt variante câştigătoare, fiecare în valoare de peste 82.554 de lei, iar la categoria a III-a sunt 496 de variante, a câte 1.846 de lei.

Loteria Română aniversează în luna septembrie 103 ani de activitate.

Ultima dată, premiul de categoria I la jocul Loto 6/49 s-a câştigat în data de 7 iunie şi a fost în valoare de peste 46 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici