Preşedintele Băsescu le-a oferit flori jurnalistelor românce prezente la Bruxelles

Preşedintele Traian Băsescu a oferit, vineri, flori jurnalistelor românce care au fost prezente la conferinţa de presă susţinută de şeful statului la finalul summit-ului Consiliului European.

64 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu le-a oferit flori jurnalistelor românce prezente la Bruxelles

Traian basesscu (Imagine:Stefan Micsik/ Arhiva Mediafax Foto)

Şeful statului a ales să împartă florile nu joi, în 1 martie, la plecarea delegaţiei prezidenţiale de la Bucureşti, ci vineri, pentru a le putea oferi şi corespondentelor românce de la Bruxelles.

Florile oferite erau frezii albe, legate cu câte un şnur de mărţişor şi au fost aduse din România, cu aeronava prezidenţială.

"Veniţi aici, aşa. Chiar dacă e 2 martie...", le-a spus preşedintele jurnalistelor, în timp ce oferea florile.

Apoi a precizat că a văzut că şi la Bruxelles este prezent obiceiul pentru că înaltul reprezentat al UE pentru politică externă, Catherine Ashton, avea pe mână un şnur de mărţişor. Întrebat dacă i l-a oferit el, Băsescu a răspuns negativ. "O fi primit de la noi, din zonă", a opinat el.

"Să aveţi o primăvară frumoasă", le-a urat el jurnalistelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici