Preşedintele israelian Shimon Peres va scoate un album de poezii

Preşedintele israelian Shimon Peres, în vârstă de 84 de ani, aflat pe scena politică israeliană de peste o jumătate de secol, pasionat de poezie, va scoate în curând un album de poeme, potrivit cotidianului Yediot Aharonot, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Preşedintele israelian Shimon Peres va scoate un album de poezii

Preşedintele israelian Shimon Peres va scoate un album de poezii

Textele preşedintelui, scrise de-a lungul anilor şi interpretate de mai mulţi cântăreţi, vor figura într-un album tipărit în peste 20.000 de exemplare, intitulat "Prière sur la route".

Albumul nu va fi comercializat, ci va fi oferit de preşedinte musafirilor sau gazdelor sale, potrivit cotidianului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici