Prietenii unei tinere au avut un şoc când au văzut selfie-ul pe care aceasta şi l-a făcut pe când era mahmură | FOTO

O tânără din Marea Britanie a trimis o poză prietenilor după o noapte de petrecut, însă aceştia au observat o creatură inspăimântătoare foarte aproape de chipul ei, relatează Lad Bible.

4338 afișări
Imaginea articolului Prietenii unei tinere au avut un şoc când au văzut selfie-ul pe care aceasta şi l-a făcut pe când era mahmură | FOTO

Detaliul terifiant din poza unei tinere care s-a pozat mahmură. Reacţia femeii i-a surprins pe toţi

Tânara Olivia Nunn a trimis prietenilor o poză, printr-o aplicaţie de telefon, în care voia să le arate cât de mahmură s-a trezit, aceştia în schimb au observat un păianjen care se ascundea în gluga bluzei acesteia, informează LadBible

Se pare că după o noapte întreagă de petrecut, femeia nu şi-a dat seama atunci când şi-a făcut poza că foarte aproape de chipul ei se afla un păianjen.

Petrecăreaţa a prins în cadru şi insecta cu opt picioare care stătea în gluga bluzei pe care tânăra o purta. 

Prietenii britanicei au văzut imediat păianjenul din poză şi au reacţionat foarte speriaţi deoarece îşi făceau griji pentru siguranţa ei.

Una dintre prietenele femeii a afirmat că nici măcar la 24 de ore de la incident nu-i vine să creadă că tânăra a trimis o poză fără să fie conştientă de gângania care stătea relaxată lângă faţa ei. 

Cu toate acestea, britanica a fost extrem de calmă atunci când prietenii ei au atenţionat-o în privinţa vietăţii care i se ascundea aproape de chip.

Imediat după întâmplare, tânăra a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a relatat întreaga sitiuaţie şi a afirmat că păianjenii sunt prietenii ei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici