Prima fotografie nud cu Elizabeth Taylor - FOTO

Un colecţionar particular a făcut publică o fotografie nud cu Elizabeth Taylor. Fotografia a fost realizată de un prieten apropiat al lui Elizabeth Taylor, actorul şi fotograful Roddy McDowall, care a convins-o că va fi una artistică, potrivit Daily Mail.

509 afișări
Imaginea articolului Prima fotografie nud cu Elizabeth Taylor - FOTO

Prima fotografie nud cu Elizabeth Taylor

Această fotografie, făcută la 24 de ani, a fost cadoul făcut de actriţă celui de-al treilea soţ al său, Michael Todd, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în 1956.

Todd a murit la 13 luni de la căsătoria cu Elizabeth, după ce avionul său particular s-a prăbuşit în timpul unei furtuni din New Mexico.

Elizabeth Taylor a murit pe 23 martie, într-un spital din Los Angeles, la vârsta de 79 de ani, în urma unui infarct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici