PRIMELE IMAGINI cu fetiţa cuplului Beyonce - Jay-Z şi mesajul părinţilor către Blue Ivy Carter - GALERIE FOTO

Beyonce şi Jay-Z, care au devenit părinţi în urmă cu o lună, au postat pe internet primele fotografii cu fetiţa lor, Blue Ivy Carter.

6427 afișări
Imaginea articolului PRIMELE IMAGINI cu fetiţa cuplului Beyonce - Jay-Z şi mesajul părinţilor către Blue Ivy Carter - GALERIE FOTO

PRIMELE IMAGINI cu fetiţa cuplului Beyonce - Jay-Z şi mesajul părinţilor către Blue Ivy Carter (Imagine: helloblueivycarter.tumblr.com)

Imaginile, care se pare că au fost realizate la spitalul Lennox din New York, imediat după naşterea micuţei, îi arată pe cei doi părinţi fericiţi alături de fiica lor.

Fotografiile au fost postate de Beyonce şi Jay-Z pe site-ul persoal al fetiţei,helloblueivycarter.tumblr.com.

"Îţi urăm bun venit, să ne împărtăşeşti bucuria", scrie pe site-ul micuţei, alături de un mesaj de mulţumire semnat de Familia Carter: "Vă mulţumim că ne-aţi respectat intimitatea în această perioadă frumoasă din viaţa noastră".

Beyonce şi Jay-Z au devenit părinţii unei fetiţe în ianuarie, acesta fiind primul copil al cuplului. Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a născut prin cezariană la un spital din New York. Vedeta s-ar fi înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson şi ar fi închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici