Cum arată fetiţa lui Beyonce, în viziunea lui 50 Cent - FOTO

Rapperul 50 Cent a postat pe contul său de Twitter două fotografii, prelucrate în Photoshop, care o înfăţişează pe fetiţa lui Beyonce.

2910 afișări
Imaginea articolului Cum arată fetiţa lui Beyonce, în viziunea lui 50 Cent - FOTO

Cum arată fetiţa lui Beyonce, în viziunea lui 50 Cent

Rapperul a modificat în Photoshop fotografiile unui bebeluş şi a postat imaginile pe Twitter, spunând că, în opinia lui, aşa arată micuţa Blue Ivy Carter pe care Beyonce a adus-o pe lume în urmă cu câteva zile.

Fotografia trucata este însoţită de un mesaj în care 50 Cent îi felicită pe Jay-Z şi Beyonce pentru fetiţa lor, "superbă".

Războiul dintre 50 Cent şi Jay-Z este vechi. Rivalitatea dintre cei doi este cunoscută încă din 2010, când 50 Cent a spus că dacă vrea poate să i-o fure pe Beyonce şi să facă copii cu ea. În plus, rapperul a mai declarat că Jay-Z este celebru doar pentru că s-a căsătorit cu Beyonce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici