Primele versuri scrise de Amy Winehouse, descoperite într-un tomberon

Nişte caiete cu primele versuri compuse de cântăreaţa Amy Winehouse au fost descoperite într-un vraf de cărţi de şcoală aruncate într-un tomberon, pe o stradă din nordul Londrei, relatează thesun.co.uk.

98 afișări
Imaginea articolului Primele versuri scrise de Amy Winehouse, descoperite într-un tomberon

Primele versuri scrise de Amy Winehouse, descoperite într-un tomberon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Caietele includ şi note de jurnal pe care cântăreaţa le-a scris la 17 ani, în 2001, cu un an înainte să semneze primul său contract cu o casă de discuri.

Într-una dintre aceste note, Amy, care s-a luptat cu dependenţa de cocaină şi abuzul de alcool foarte mulţi ani, scrie: "vreau să trăiesc ca o bombă sexy, ceea ce sunt cu adevărat".

Ea mai scrie despre atracţia pe care o are pentru un tânăr pe nume Felix, indicând: "Este prea multă tensiune sexuală (între noi, n.r.)".

Amy, care are în prezent 27 de ani, a scris nişte versuri pe un caiet pentru un curs de literatură engleză - nivel avansat. Pe coperta caietului ea a scris: "Cântecele lui Amy".

Printre aceste versuri se poate citi: "Mă scufund într-o gaură/ În aceste zile voi munci doar când voi avea suficient suflet".

Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool.

În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, se pare că şi-a făcut ordine în viaţa personală.

Recent, Winehouse a fost plătită cu un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro) pentru a susţine un concert de două ore la Moscova, la invitaţia unui om de afaceri din Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici