Primul copil biologic al fostului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt ar fi în plin proces de transformare a sexului

Shiloh Jolie Pitt, primul copil biologic al fostului cuplu de actori Angelina Jolie şi Brad Pitt, în vârstă de 13 ani, ar fi în plin proces de schimbare a sexului, urmînd un tratament hormonal, potrivit El Pais.

43566 afișări
Imaginea articolului Primul copil biologic al fostului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt ar fi în plin proces de transformare a sexului

Primul copil biologic al fostului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt ar fi în plin proces de transformare a sexului

Shiloh s-a născut pe 27 mai 2006, într-un spital din Namibia, iar naşterea ei a ajuns pe prima pagină a ziarelor, fiind primul copil biologic al unui cuplu celebru de actori. Shiloh este, de altfel, primul copil celebru care are o statuie din ceară la celebrul Muzeu Madame Tussauds din New York.

Însă Shiloh a început să se îmbrace ca un băieţel încă de la vârsta de 4 ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicaţiei Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferinţa lui Shiloh de a se îmbrăca masculin şi sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru. "Crede că este ca unul dintre fraţii ei. Brad şi cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul".

Brad Pitt a declarat apoi, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea 8 ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Şi-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre fraţii lui Wendy.

La vârsta de 13 ani, Shiloh-John se poartă ca un băiat, purtând părul scurt şi haine masculine.

În aprilie anul acesta, presa americană a scris că Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal pentru a-şi schimba sexul.

"Poţi alege genul cu care te identifici mai târziu", ar fi spus Angelina Jolie în urmă cu câţiva ani. Intrând în adolescenţă, Shiloh-John a ales să urmeze un astfel de tratament cu hormoni masculini, pe care l-a început la Younique Surgery Center din Santa Monica, California.

Actorul Brad Pitt nu a fost de acord cu această procedură, dar Angelina a sprijinit demersul copilului şi a plătit tratamentul.

Shiloh este unul dintre cei şase copii ai actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt. Trei dintre ei sunt adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei sunt biologici, în afară de Shiloh, cei doi fiind părinţii gemenilor Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici