Primul sens giratoriu de pe fundul Oceanului Atlantic

  • Primul sens giratoriu de pe fundul Oceanului Atlantic va fi deschis în câteva săptămâni, anunţă MSN
  • Sensul giratoriu face parte dintr-un tunel de 11 kilometri, care leagă două dintre cele 18 Insule Feroe
  • Sensul giratoriu va avea în centru o lucrare a unui artist local
  • Opera de artă are o înălţime de 80 de metri şi va putea fi admirată de şoferii, care circulă prin tunel
5433 afișări
Imaginea articolului Primul sens giratoriu de pe fundul Oceanului Atlantic

FOTO: Facebook Iceland Unlimited

Tunelul de pe fundul Oceanului Atlantic va avea o premieră: un sens giratoriu. Lucrările sunt finalizate, iar acesta se va deschide traficului în câteva săptămâni, spune MSN. Sensul giratoriu face parte dintr-un tunel de 11 kilometri sub fundul oceanului şi conectează două dintre cele 18 Insule Feroe.

Tróndur Patursson, un artist local, a creat o lucrare înaltă de 80 de metri care se află în centrul sensului giratoriu. Lucrarea, poate fi văzută ca o operă de artă care va putea fi admirată de şoferi în timp ce circulă de la o insulă la alta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici