Prince, invitat surpriză la Săptămâna modei de la Londra

Cântăreţul american Prince a făcut senzaţie cu un mini-concert surpriză susţinut înainte de prezentarea colecţiei creatorul britanic de modă Matthew Williamson, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din cadrul Săptămânii modei de la Londra, care se încheie joi, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Prince, invitat surpriză la Săptămâna modei de la Londra

Prince, invitat surpriză la Săptămâna modei de la Londra

În timp ce sute de persoane aşteptau cu nerăbdare colecţia lui Williamson pentru primăvară/ vară 2008, în cortul uriaş instalat în Eaton Square, centrul Londrei, a început să se audă muzica lui Prince.

Nu este un lucru neobişnuit să se audă muzică în timpul unei defilări de modă, cu excepţia faptului că de data aceasta Prince se afla alături de trupa sa chiar la baza podiumului.

Prince a interpretat o melodie de pe noul său album şi a fost răsplătit cu un ropot de aplauze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici