Nicolae, nepotul Regelui Mihai, şi logodnica sa, apariţie impresionantă la nunta unui conte

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills şi logodnica sa Alina Binder au avut prima apariţie publică împreună, la nunta unui conte.

2237 afișări
Imaginea articolului Nicolae, nepotul Regelui Mihai, şi logodnica sa, apariţie impresionantă la nunta unui conte

Nicolae şi logodnica sa, apariţie impresionantă la nunta unui conte

Nepotul Regelui Mihai şi Alina-Mari Binder au atras toate privirile de la nunta contelui Jean d”Hussonville cu Maria Magdalena de Tornos y Steinhart, la Viena.

”Ne bucurăm să fim alături de prietenii noştri Contele Jean d'Haussonville şi Maria Magdalena de Tornos y Steinhart, într-un moment deosebit şi fericit al vieţii lor. Ceremonia a avut loc la Viena, pe 26 august, iar eu am avut onoarea să fiu cavaler de onoare. O căsnicie fericită şi trainică le dorim!”, a scris Nicholas de Roumanie Medforth-Mills pe pagina de Facebook.

Pentru acest eveniment, Alina Binder a ales să poarte două ţinute, una de zi şi una de seară.

Foto: Facebook

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici