Prinţesa Charlene de Monaco, deprimată pentru că nu poate rămâne însărcinată

Prinţesa Charlene ar fi deprimată pentru că nu îi poate oferi un moştenitor soţului său, prinţul Albert de Monaco, între cei doi existând un pact secret ce include naşterea unui copil pentru tronul principatului monegasc

1412 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Charlene de Monaco, deprimată pentru că nu poate rămâne însărcinată

Prinţesa Charlene de Monaco, deprimată pentru că nu poate rămâne însărcinată (Imagine: Mediafax FotoţAFP)

Potrivit revistei Voici, prinţesa în vârstă de 33 de ani nu poate rămâne însărcinată. Speculaţii privind existenţa unui pact legat de obligaţia lui Charlene de a oferi moştenitori familiei regale au existat chiar înainte de luxoasa nuntă care a avut loc la Monaco, anul trecut.

De asemenea, potrivit altor zvonuri, Charlene ar fi încercat să fugă din Monaco cu două zile înainte de nuntă, când a auzit că Albert ar avea un al treilea copil nelegitim, potrivit unor surse citate de Daily Mail.

Potrivit presei internaţionale, oficialii monegasci ar fi convins-o pe Charlene să continue cu planurile de nuntă propunându-i o înţelegere: să îi nască lui Albert un moştenitor legitim pentru tronul principatului Monaco.

"Charlene îi naşte un moştenitor lui Albert şi, dacă lucrurile nu merg bine, poate divorţa şi va primi o sumă considerabilă de bani", a declarat o sursă apropiată casei regale.

Albert de Monaco, care are 54 de ani, are un fiu în vârstă de şapte ani, Alexandre, cu o însoţitoare de zbor originară din Togo, şi o fiică, Jazmin, de 20 de ani, rezultat al unei aventuri cu agentul imobiliar american Tamara Rotola. Însă, potrivit legilor de succesiune, aceştia, nefiind legitimi, nu pot urca pe tronul principatului de Monaco.

Albert de Monaco şi Charlene s-au căsătorit pe 2 iulie 2011, în cadrul unei ceremonii religioase la care au asistat aproximativ 800 de personalităţi, de la membri ai marilor familii regale europene la creatori de modă şi alţi artişti.

Albert al II-lea, prinţul suveran, a cunoscut-o în anul 2000 pe campioana sud-africană la înot Charlene Wittstock, cu ocazia unui concurs de nataţie organizat la Monaco. Prinţul, denumit în presa franceză "eternul celibatar", şi-a anunţat logodna în iulie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici