Prinţesa Marie a Danemarcei a născut un băieţel

Prinţesa Marie, a doua soţie a prinţului Joachim, fiul cel mic al reginei Margrethe a Danemarcei, a născut un băieţel, luni, la Spitalul Universitar din Copenhaga, potrivit comunicatului emis de Palatul regal danez.

32 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Marie a Danemarcei a născut un băieţel

Prinţesa Marie şi prinţul Joachim (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul cântăreşte trei kilograme şi măsoară 49 de centimetri. Atât prinţesa Marie, în vârstă de 32 de ani, cât şi fiul ei se simt bine, potrivit aceluiaşi comunicat.

Acesta este cel de-al treilea copil al prinţului Joachim, în vârstă de 39 de ani, şi primul al prinţesei daneze de origine franceză Marie Cavallier.

Prinţul Joachim şi Marie Cavallier s-au căsătorit pe 24 mai 2008, în biserica din Moegeltoender, din sud-vestul regatului Danemarcei.

Joachim, care este al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Danemarcei, a divorţat în aprilie 2005 de prinţesa Alexandra, originară din Hong Kong, după un mariaj de aproape zece ani. Cei doi au împreună doi băieţi: prinţul Nikolai, în vârstă de nouă ani, şi prinţul Felix, în vârstă de şase ani.

Prinţul Joachim a întâlnit-o pe Marie Cavallier în 2005, la Geneva, oraşul natal al acesteia. Cu puţin timp înainte de a se căsători cu Marie, prinţul Joachim a declarat într-un interviu acordat televiziunii daneze că "a învăţat foarte mult din prima (lui) căsătorie" şi a promis că "va avea mulţi copii cu Marie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici