Prinţesa Mary a Danemarcei, desemnată cea mai elegantă tânără personalitate regală. Pe ce loc se află Ducesa de Cambridge

Prinţesa moştenitoare Mary a Danemarcei a fost desemnată cea mai elegantă tânără personalitate regală, potrivit unui sondaj realizat de revista britanică Hello!, citat de dailymail.co.uk.

1578 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Mary a Danemarcei, desemnată cea mai elegantă tânără personalitate regală. Pe ce loc se află Ducesa de Cambridge

Prinţesa Mary a Danemarcei, desemnată cea mai elegantă tânără personalitate regală. Pe ce loc se află Ducesa de Cambridge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru al doilea an consecutiv, revista Hello! a desemnat-o pe prinţesa Mary a Danemarcei drept cea mai elegantă tânără personalitate regală, în urma unui sondaj realizat în rândul cititorilor acestei publicaţii britanice dedicate celebrităţilor.

Pe locul al doilea în clasamentul care include în total zece tinere personalităţi regale se situează regina Maxima a Olandei, iar ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, se află pe poziţia a treia a podiumului.

În clasament apar şi regina Letizia a Spaniei, contesa de Wessex Sophie, prinţesa Madeleine a Suediei, regina Rania a Iordaniei, prinţesa Charlene de Monaco şi prinţesa Victoria a Suediei.

Clasamentul este încheiat de prinţesa Mette-Marit a Norvegiei.

Sondajul a fost realizat în rândul a peste 30.000 de cititori ai revistei Hello!.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici