Prinţul Andrew are o relaţie cu top-modelul Monika Jakisic, fosta iubită a lui George Clooney

Prinţul Andrew, fiul reginei Elisabeth a II-a şi al prinţului Philip, are o relaţie cu top-modelul de origine croată Monika Jakisic, fosta iubită a actorului George Clooney, cuplul fiind surprins în ipostaze romantice pe 19 februarie, de ziua prinţului, într-un restaurant din Londra.

257 afișări
Imaginea articolului Prinţul Andrew are o relaţie cu top-modelul Monika Jakisic, fosta iubită a lui George Clooney

Prinţul Andrew are o relaţie cu top-modelul Monika Jakisic, fosta iubită a lui George Clooney (Imagine: HEPTA)

Conform contactmusic.com, cei doi au fost surprinşi în timp ce luau cina împreună la restaurantul Cecconi din Londra, pe 19 februarie, ziua în care prinţul Andrew a împlinit 54 de ani.

"Cei doi stăteau la o masă intimă în faţa restaurantului şi se purtau foarte tandru unul cu celălalt. Andrew o făcea pe Monika să râdă şi îi săruta mâna. Monika i-a dat o felicitare, iar ospătarul a adus un tort alb la desert", a afirmat un martor ocular pentru site-ul UsMagazine.com.

Prinţul Andrew, duce de York, a mai fost zărit împreună cu Monika Jakisic la începutul săptămânii, în timpul unei ieşiri la restaurantul The Arts Club, din cartierul londonez Mayfair.

Prinţul Andrew, al treilea dintre cei patru copii ai reginei Elisabeth a II-a, a fost căsătorit cu Sarah Ferguson între 1986 şi 1996 şi au împreună două fiice, prinţesa Beatrice, în vârstă de 25 de ani, şi prinţesa Eugenie, în vârstă de 23 de ani.

Monika Jakisic, în vârstă de 33 de ani, a avut o relaţie intermitentă cu George Clooney, pe care l-a cunoscut în 2004, şi au fost împreună o scurtă perioadă în 2013, după ce Clooney a încheiat relaţia cu actriţa Stacy Keibler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici