Prinţul Andrew va coborî cu ajutorul unor frânghii, în scopuri caritabile, din cea mai înaltă clădire din Europa

Prinţul Andrew al Marii Britanii va coborî cu ajutorul unor frânghii şi însoţit de o echipă de alpinişti profesionişti din cea mai înaltă clădire din Europa- turnul Shard din Londra- în cadrul unei acţiuni ce are scopul de a strânge fonduri pentru diverse cauze umanitare.

197 afișări
Imaginea articolului Prinţul Andrew va coborî cu ajutorul unor frânghii, în scopuri caritabile, din cea mai înaltă clădire din Europa

Prinţul Andrew (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Ducele de York, al doilea fiu al reginei Elizabeth a II-a şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul britanic, va coborî astfel din turnul Shard din Londra, ce are o înălţime de 309 metri, pe 3 septembrie, potrivit contactmusic.com.

Prinţul va fi însoţit de un grup de alpinişti profesionişti şi alţi temerari care s-au înscris în această iniţiativă. Ei vor coborî cu ajutorul unor frânghii de la etajul al 87-lea al turnului şi speră să obţină din publicitatea făcută evenimentului suma de 1 milion de lire sterline (1,6 milioane de dolari), pe care o vor dona în beneficiul a două fundaţii de caritate: The Outward Bount Trust şi The Royal Marines Charitable Fund Trust.

"Sunt încântat de faptul că voi conduce această coborâre", a declarat prinţul Andrew pentru publicaţia Daily Express.

Clădirea de birouri şi apartamente de lux Shard, cel mai înalt zgârie-nori din Europa de Vest, a fost inaugurată în 5 iulie la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici