Prinţul Charles - cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume (Galerie Foto)

Prinţul Charles al Marii Britanii a fost desemnat cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume, de revista pentru bărbaţi Esquire, informează femalefirst.co.uk.

176 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles - cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume (Galerie Foto)

Prinţul Charles - cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Galerie Foto

Prinţul Charles, în vârstă de 60 de ani, l-a devansat în clasament pe preşedintele american Barack Obama, precum şi pe jucătorul de tenis Roger Federer. El a fost apreciat pentru costumele pe care le afişează. De asemenea, i-au fost admirate şi accesoriile - batistă, cravată din mătase, pantofi John Lobb (care au preţul de peste 6.000 de dolari perechea).

Deşi cititorii cunoscutei reviste pentru bărbaţi s-ar fi aşteptat să îi vadă în fruntea acestei liste pe fotbalistul David Beckham sau pe actorul Brad Pitt, editorii Esquire şi-au motivat selecţia prin faptul că au preferat să aleagă în acest clasament doar pe acei bărbaţi "care se îmbracă ca nişte adulţi".

Ei au apreciat că stilul vestimentar al prinţului Charles "nu este deloc rău" şi că, în acest fel, "a reuşit să pună mâna pe o coroană când încă se află în viaţă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici