Prinţul Charles va comercializa produse organice în SUA

Prinţul Charles al Marii Britanii, în vârstă de 60 de ani, va lansa în curând o serie de produse organice în Statele Unite, prin intermediul companiei sale, Duchy Originals, potrivit unui anunţ făcut într-o conferinţă a fundaţiei Organic Center, relatează site-ul Female First.

46 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles va comercializa produse organice în SUA

Prinţul Charles va comercializa produse organice în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu pot să exprim în cuvinte cât este de încurajator pentru mine faptul că planurile pentru lansarea în Statele Unite a produselor Duchy Originals sunt foarte avansate", a declarat prinţul Charles.

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a mărturisit, cu ocazia conferinţei de presă organizată în California, că speră să îşi aducă prin această iniţiativă o mică contribuţie la promovarea agriculturii durabile ca un mod durabil de viaţă, pentru familiile de fermieri şi pentru viitoarele generaţii de americani.

Duchy Originals s-a confruntat cu critici severe, recent, deoarece o parte din comunitatea ştiinţifică a susţinut faptul că anumite produse ale companiei, precum tinctura vegetală pentru detoxifierea organismului, reprezintă "o şarlatanie totală" şi sunt periculoase.

Compania Duchy Originals a fost obligată să schimbe sloganul unei campanii publicitare care promova două produse vegetale, la începutul acestei săptămâni, după ce o autoritate de reglementare din Marea Britanie a decis că textul reclamei induce publicul în eroare.

Reclamele pentru produsele Duchy Herbals Echina-Relief Tincture şi Duchy Herbals Hyperi-Lift Tincture au fost postate pe site-ul oficial al companiei Duchy Originals în luna ianuarie. Un consumator s-a plâns, ulterior, că cele două reclame sunt "amăgitoare", deoarece sugerează faptul că eficienţa produselor a fost dovedită din punct de vedere ştiinţific.

The Medicines and Healthcare products Regulatory Agency a reţinut spre analiză această plângere, dar a decis să acorde licenţa companiei Duchy Originals necesară comercializării produselor, interzicându-i, însă, să susţină eficacitatea lor în reclamele publicitare.

Brandul Duchy Originals a fost înfiinţat de prinţul Charles în 1990, în scopul de a "promova alimentele şi fermele organice şi pentru a proteja şi a susţine stilul de viaţă natural de la ţară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici