Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit civil, marţi, în Germania - FOTO

Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit civil, marţi, cu logodnica sa germană, Claire Lademacher, în localitatea Königstein am Taunus din vestul Germaniei.

363 afișări
Imaginea articolului Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit civil, marţi, în Germania - FOTO

Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit civil, marţi, în Germania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia religioasă va avea loc sâmbătă, în localitatea Saint-Maxim-La-Sainte-Baume din sudul Franţei.

Prinţul Felix, în vârstă de 29 de ani, este al doilea dintre cei cinci copii ai marelui duce Henri şi ai marii ducese Maria Teresa de Luxemburg.

Prinţul Felix, născut pe 3 iunie 1984, este fratele mai tânăr al ducelui Guillaume, moştenitorul tronului, care s-a căsătorit pe 20 octombrie 2012 cu tânăra contesă belgiană Stéphanie de Lannoy.

Claire Lademacher îşi pregăteşte doctoratul la Roma, cu o teză care vizează aspectele etice ale donării de organe, şi lucrează în paralel, din 2009, la carta bioeticii şi a drepturilor omului redactată de UNESCO.

Ea este prezentată de presa luxemburgheză ca o "moştenitoare bogată", întrucât tatăl ei a făcut avere dezvoltând o companie care activează în domeniul informaticii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici