Prinţul Harry, mesaj romantic pentru soţia sa, Meghan, care a împlinit 38 de ani | FOTO

Prinţul Harry al Marii Britanii i-a scris un mesaj romantic soţiei sale, ducesa Meghan de Sussex, care a împlinit 38 de ani duminică, pe contul pe care cei doi îl împart pe reţeaua de socializare online Instagram.

1065 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry, mesaj romantic pentru soţia sa, Meghan, care a împlinit 38 de ani | FOTO

Prinţul Harry, mesaj romantic pentru soţia sa, Meghan, care a împlinit 38 de ani | FOTO

"La mulţi ani, uimitoarei mele soţii! Îţi mulţumesc pentru că mi te-ai alăturat în această aventură! Cu dragoste, H.", este mesajul prinţului Harry.

Acesta a publicat şi o fotografie a ducesei din timpul turneului oficial pe care l-au efectuat în Australia şi Noua Zeelandă, în toamna anului trecut.

Ducesa Meghan îşi va petrece ziua de naştere acasă, în familie, potrivit contactmusic.net.

Fosta actriţă americană Meghan Markle este căsătorită cu prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, din mai 2018. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Taguri:
meghan,
aniversare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici