Prinţul Harry, părăsit de iubită (Video)

Chelsy Davy s-a despărţit de prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după o relaţie care a durat cinci ani, pentru că acesta dedică prea mult timp carierei militare, tânăra semnalizând deja ruptura în mod public, prin schimbarea statusului pe reţeaua Facebook.

192 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry, părăsit de iubită (Video)

Prinţul Harry, părăsit de iubită

Potrivit Daily Mail, despărţirea celor doi a fost confirmată şi de surse de la palatul Buckingham, la doar trei săptămâni de la întoarcerea lor dintr-o vacanţă romantică petrecută în Mauritius.

Prinţul Harry a fost promovat la rangul de locotenent în aprilie anul trecut, după ce a petrecut zece săptămâni în Afganistan cu trupele militare. Recent, el a început un curs de pregătire în cadrul forţelor aeriene britanice, care va dura 18 luni.

Surse de la palatul Buckingham au spus că despărţirea ar putea fi una definitivă: "Între ei a fost multă dragoste şi chiar s-ar putea ca ea să fi fost persoana potrivită pentru Harry, dar nu la momentul potrivit. Amândoi sunt foarte tineri, cine ştie ce se poate întâmpla".

Chelsy plănuia ca, după absolvirea facultăţii, să se alăture firmei de avocaţi Allen & Overy şi să se mute definitiv la Londra, pentru a fi aproape de prietenul ei. Potrivit unor apropiaţi ai tinerei, după despărţirea de Harry, Chelsy şi-a schimbat planurile şi intenţionează să se întoarcă în Africa de Sud.

Chelsy a fost întotdeauna un personaj controversat, fiind fiica miliardarului Charles Davy, originar din Zimbabwe. Ea l-a cunoscut pe Harry în timp ce acesta se afla la Cape Town, în perioada în care îşi luase o pauză de studii. Tânăra a fost privită cu suspiciune de familia regală din cauza vestimentaţiei, cu accent pe fuste scurte, şi a preferinţei de a bea vodcă combinată cu Red Bull.

Citeşte şi

Chelsy Davy renunţă la fuste scurte şi alcool, înainte de a fi prezentată reginei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici