Prinţul Harry s-a despărţit de iubita sa, Chelsy Davy

Prinţul Harry a luat decizia de a se despărţi de Chelsy Davy, deoarece distanţa care îl separa de iubita sa s-a dovedit a fi mult prea mare, informează femalefirst.co.uk.

252 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry s-a despărţit de iubita sa, Chelsy Davy

Prinţul Harry s-a despărţit de iubita sa, Chelsy Davy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prietenii prinţului Harry, în vârstă de 26 de ani, susţin că relaţia dintre cei doi, care a durat aproape şase ani, s-a încheiat deoarece distanţa dintre ei s-a dovedit a fi un obstacol mult prea mare.

Prinţul Harry şi iubita sa în vârstă de 24 de ani s-au despărţit în luna iunie, după ce Chelsy Davy a luat hotărârea de a se muta înapoi în ţara ei natală, Africa de Sud, renunţând la ideea de a deveni avocat şi de a lucra în Londra.

Însă cei doi s-au revăzut după doar câteva săptămâni, prinţul Harry fiind fotografiat de paparazzi în timp ce fuma şi stătea de vorbă cu fosta lui iubită, cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o în oraşul sud-african Cape Town.

Prinţul Harry, care, în prezent, se antrenează pentru a deveni pilot pe elicoptere din gama Apache, înainte de a reveni pe frontul din Afganistan, a luat hotărârea de a se concentra asupra carierei.

O sursă a declarat pentru publicaţia britanică Daily Express: "Harry este un tip realist. Cei doi vor rămâne însă buni prieteni pentru totdeauna".

La începutul anului, prietenii cuplului au declarat în presa britanică că distanţa prea mare dintre cei doi iubiţi a reprezentat principalul motiv care a determinat ruperea relaţiei dintre prinţul Harry şi Chelsy Davy: "Deşi în cea mai mare parte a timpului a existat întotdeauna un continent între ei, amândoi erau pe atunci studenţi liberi de alte angajamente - de această dată, însă, ei se află în stadii diferite ale vieţilor şi carierelor lor".

Prinţul Harry, în vârstă de 26 de ani, fiul cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, este al treilea pe lista succesorilor la tronul Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici