Prinţul Harry şi Meghan Markle anunţă că vor da în judecată un tabloid britanic

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, ducesa Meghan de Sussex, au informat marţi că vor da în judecată un tabloid britanic acuzat că ar fi editat şi publicat în mod ilegal materiale despre ducesă, relatează site-ul postului CNN.

1933 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle anunţă că vor da în judecată un tabloid britanic

Prinţul Harry şi Meghan Markle anunţă că vor da în judecată un tabloid britanic

"Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneşte campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe - o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru", a declarat prinţul Harry printr-un comunicat.

Potrivit comunicatului, ducesa de Sussex a înaintat deja o plângere împotriva Associated Newspapers, compania mamă a publicaţiei Mail on Sunday, din cauza folosirii în mod eronat a unor informaţii private şi încălcării unei legi privind protecţia datelor.

"Conţinutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal şi cu intenţia de a manipula cititorii", a adăugat prinţul Harry.

 

Taguri:
m.britanie,
tabloid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici