Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au surprins fanii la un meci de hochei. Prinţul repetă un gest făcut de bunica sa, Regina Elisabeta

  • Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost o apariţie surpriză la meciul Vancouver Canucks, iar ducele a participat la o ceremonie de aruncare a puck-ului înaintea jocului.
  • Echipa Vancouver Canucks a învins San Jose Sharks cu scorul de 3-1 luni seara, marcând o seară specială cu prezenţa membrilor familiei regale şi sprijinind Fundaţia Invictus Games.
791 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au surprins fanii la un meci de hochei. Prinţul repetă un gest făcut de bunica sa, Regina Elisabeta

Sursa foto: twitter.com/Canucks

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost o surpriză plăcută pentru fani în timpul meciului Vancouver Canucks împotriva San Jose Sharks, desfăşurat luni seară.

Ducele de Sussex a aruncat puck-ul pentru o ceremonie simbolică înaintea meciului Vancouver Canucks împotriva echipei San Jose Sharks. Harry, alături de soţia sa Meghan Markle şi alţi membri ai Fundaţiei Invictus Games, se află în Columbia Britanică în pregătire pentru Invictus Games din 2025, eveniment care va avea loc în Vancouver şi Whistler. Aceasta va fi prima ediţie de iarnă a Invictus Games din istorie, desfăşurându-se între 8 şi 16 februarie.

Momentul lui Harry pe gheaţă survine la 21 de ani după ce bunica sa, Regina Elisabeta, a făcut propriul ceremonial de aruncare a puck-ului în timpul unui meci Canucks - Sharks. Monarhul decedat a vizitat Vancouver în cadrul unui turneu de 11 zile în Canada pentru a sărbători Jubileul de Aur.

Echipa Vancouver Canucks a câştigat meciul de luni seară cu scorul de 3-1. Momentul special adus de Prinţul Harry a adăugat o notă de emoţie în această confruntare sportivă şi a stârnit entuziasmul fanilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici