Prinţul Philip al Marii Britanii, spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a fost spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare, a anunţat, vineri, palatul Buckingham, reşedinţa oficială regală.

26 afișări
Imaginea articolului Prinţul Philip al Marii Britanii, spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare

Prinţul Philip al Marii Britanii, spitalizat din cauza uni infecţii pulmonare (Imagine: Mediafax Foto)

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 86 de ani, a fost internat la spitalul King Edward VII, situat în centrul Londrei, pentru "evaluarea şi tratarea unei infecţii pulmonare", a indicat purtătorul de cuvânt de la palatul Buckingham.

"Angajamentele oficiale ale Alteţei sale regale pentru sfârşitul acestei săptămâni au fost anulate", a adăugat acesta.

Prinţul consort a fost spitalizat joi după amiază şi nu se ştie când va fi externat, a indicat purtătorul de cuvânt.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici