Prinţul William şi Kate au participat la aniversarea oficială a reginei Elisabeth a II-a - GALERIE FOTO

Prinţul William a luat parte la parada gărzilor care a avut loc sâmbătă la Londra cu ocazia aniversării oficiale a reginei Elisabeth a II-a, iar apoi s-a alăturat soţiei sale Kate şi celorlalţi membri ai familiei regale pe balconul de la Buckingham.

1215 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate au participat la aniversarea oficială a reginei Elisabeth a II-a - GALERIE FOTO

Prinţul William şi Kate au participat la aniversarea oficială a reginei Elisabeth a II-a (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regina Elisabeth a II-a a Marii Britanii, care a împlinit 85 de ani, şi-a sărbătorit sâmbătă ziua oficială de naştere prin ceremonia specială care are loc cu această ocazie numită "Trooping the Colour", relatează People.com.

Vezi GALERIE FOTO de la aniversarea reginei Elisabeth a II-a.

Pentru prima dată prinţul William a participat la parada gărzilor reginei, defilând călare în aceeaşi urniformă a Gărzii Irlandeze pe care a purtat-o şi în ziua nunţii, completată de această dată cu tradiţionala cuşmă neagră înaltă din blană de urs.

Şi Kate a avut parte de o premieră, acesta fiind primul eveniment ceremonial la care a luat parte în calitate de ducesă de Cambridge de la nunta cu William din aprilie. Într-un sacou crem şi cu o pălărie neagră, ea a plecat de la Buckingham într-o caleaşcă, alături de ducesa de Cornwall, Camilla, prinţul Harry şi prinţul Andrew, făcând cu mâna mulţimii adunate pe traseul până la Whitehall unde a avut loc parada şi zâmbind ca în ziua nunţii ei.

Regina a apărut de asemenea într-o caleaşcă alături de prinţul consort Philip, care a împlinit vineri 90 de ani, în timp ce o fanfară cânta imnul Marii Britanii. - "God Save The Queen".

În timpul paradei a fost fluturat steagul special folosit în această ceremonie, iar regina a primit salutul gărzilor, printre care se afla şi nepotul ei.

Membrii familiei regale s-au reunit apoi pe balconul de la Buckingham apărând astfel împreună în faţa mulţimii pentru prima dată de la nunta lui William cu Kate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici