Prinţul William şi Kate au plecat în luna de miere. Unde crezi că s-au dus cei doi?

Prinţul William şi soţia lui, Kate, au plecat în luna de miere, a anunţat, marţi, departamentul de presă al principelui britanic, care a menţinut un secret total asupra destinaţiei alese de cei doi tineri căsătoriţi.

1224 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate au plecat în luna de miere. Unde crezi că s-au dus cei doi?

Prinţul William şi Kate au plecat în luna de miere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au plecat în luna de miere la începutul acestei săptămâni", a declarat un purtător de cuvânt de la Clarence House, reşedinţa oficială din Londra a prinţului William. Întrebat în legătură cu durata acestei vacanţe a cuplului, aceeaşi sursă a precizat faptul că prinţul William are "două săptămâni de concediu" şi a refuzat să facă alte precizări.

Prinţul William şi soţia sa Catherine, care au primit titlurile de duce şi ducesă de Cambridge, cu puţin timp înainte de căsătoria lor de pe 29 aprilie, la Londra, au hotărât să nu plece în luna de miere imediat după nuntă, iar prinţul britanic a revenit la muncă, el fiind pilot de salvare la baza Royal Air Force de pe insula Anglesey din Ţara Galilor, unde este staţionat din toamna anului trecut.

Destinaţia aleasă de cuplul regal pentru luna de miere reprezintă un adevărat "secret de stat" care se pretează multor speculaţii. Potrivit ediţiei de marţi a tabloidului Daily Mail, William şi Catherine ar fi plecat în Insulele Seychelles, unde ar fi închiriat o insulă.

La rândul lui, tabloidul The Sun susţine că ştie deja unde vor petrece cei doi tineri căsătoriţi cele două săptămâni, însă afirmă că nu va preciza această destinaţie de vacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici