Prinţul William şi Kate Middleton, împreună în vacanţă în Scoţia

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi Kate Middleton, fosta sa iubită, au plecat împreună într-o scurtă vacanţă în Scoţia, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora şi-ar fi reluat relaţia, informează AFP.

13 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate Middleton, împreună în vacanţă în Scoţia

Prinţul William şi Kate Middleton, împreună în vacanţă în Scoţia

William şi Kate, ambii în vârstă de 25 de ani, au plecat la Balmoral, reşedinţa scoţiană a reginei Elisabeta a II-a, potrivit publicaţiei Aberdeen Press and Journal, care citează surse apropiate celor doi.

Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles, a confirmat faptul că William este într-o vizită privată în Scoţia, fără a da alte detalii.

De la începutul verii, s-au înmulţit speculaţiile potrivit cărora William şi Kate, care s-au despărţit în aprilie, după patru ani, şi-ar fi reluat relaţia.

La începutul lunii, Clarence House a denunţat comportamentul paparazzi-lor, care au hărţuit cuplul la ieşirea dintr-un club de noapte din Londra. Ziua următoare, toată presa din Regat, cu excepţia unui tabloid cu tiraj mare, a renunţat la publicarea fotografiilor.

În august, presa britanică a anunţat că William a plecat împreună cu Kate în vacanţă în insulele Seychelles.

Cei doi tineri s-au cunoscut la Universitatea St Andrews, în Scoţia, în 2001. William şi Kate împărţeau un apartament împreună cu alţi doi studenţi şi au devenit repede de nedespărţit. Primele fotografii ale cuplului au fost realizate în primăvara anului 2004, în timpul unei vacanţe în Elveţia.

Despărţirea lor a provocat o mare uimire în Marea Britanie, pentru că mulţi se aşteptau ca cei doi să-şi anunţe logodna.

Printre motivele despărţirii lor au circulat două - primul, că tânărul ofiţer nu a vrut să se căsătorească, şi al doilea, că atenţia constantă din partea paparazzi-lor le-a sufocat relaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici