Prinţul William şi Kate Middleton se căsătoresc în 2009 - presă

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va căsători cu prietena sa Kate Middleton anul viitor, conform unor informaţii apărute în presa britanică.

73 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate Middleton se căsătoresc în 2009 - presă

Prinţul William şi Kate Middleton se căsătoresc în 2009 - presă (Imagine: Mediafax Foto)

Moştenitorul tronului Marii Britanii o va cere în căsătorie pe iubita sa de Crăciun, ceremonia de nuntă urmând să se desfăşoare la catedrala St Paul sau la Westminster Abbey, vara viitoare, potrivit entertainmentwise.com.

"Trebuie trecute o serie de poduri până să fie făcut anunţul", a declarat, pentru revista People, o sursă apropiată Casei Regale britanice.

"Logodna făcută de Crăciun îi va permite lui să îşi îndeplinească datoriile serviciului militar. De asemenea, îi va permite lui Kate să fie prezentată treptat Casei Regale şi să dobândească deprinderi în chestiuni precum protocolul sau serviciile", a mai precizat sursa.

Cuplul William-Kate se află în vacanţă, la ski, în Alpii elveţieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici