Prinţul William şi Kate Middleton sunt deja logodiţi şi se vor căsători în 2011

Prinţul William al Marii Britanii şi iubita sa, Kate Middleton, sunt deja logodiţi şi se vor căsători în vara anului 2011, potrivit declaraţiilor făcute în presa germană de Julius Eduard von Anhalt, un văr îndepărtat al prinţului britanic, informează dailymail.co.uk.

185 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate Middleton sunt deja logodiţi şi se vor căsători în 2011

Prinţul William şi Kate Middleton sunt deja logodiţi şi se vor căsători în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Julius Eduard von Anhalt, duce de Saxonia, susţine că prinţul William şi Kate Middleton sunt deja logodiţi şi că l-ar fi invitat să asiste la căsătoria lor. Potrivit prinţului german, prinţul William şi Kate Middleton îşi vor anunţa logodna în această toamnă şi se vor căsători în iulie 2011.

Julius Eduard von Anhalt nu a prezentat, însă, presei germane presupusa invitaţie regală imprimată şi a refuzat să precizeze data exactă la care va avea loc această căsătorie, susţinând că este confidenţială.

Editorii revistei germane Das Neue Blatt au lansat o serie de speculaţii pe această temă şi susţin că data căsătoriei va fi 29 iulie - aceeaşi dată la care prinţul Charles s-a căsătorit cu prinţesa Diana, în anul 1981.

Prinţul Julius Eduard von Anhalt, în vârstă de 68 de ani, este un văr îndepărtat al prinţului Charles şi membru al casei regale germane. El este renumit în oraşul său natal, Berlin, apărând adeseori la evenimentele mondene şi la posturile de televiziune, în calitate de comentator al căsătoriilor regale din ţările europene.

"Kate i-a dat lui William un ultimatum: «ori ne căsătorim, ori ne despărţim». Cum nu mai există obiecţii din partea publicului britanic, logodna lor va fi anunţată în această toamnă. Căsătoria este programată pentru luna iulie din 2011", a declarat prinţul german.

Însă o sursă din anturajul prinţului William a infirmat aceste informaţii: "Acest domn nu ştie despre ce vorbeşte. Probabil că prinţul William nu a auzit niciodată de el. Nu se pune încă problema când va fi logodna, ci dacă va fi o logodnă".

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Kate Middleton, în vârstă de 28 de ani, numită de presa britanică "Waity Katie" (Katie care tot aşteaptă), deoarece aşteaptă de mulţi ani ca prinţul William să o ceară în căsătorie, a renunţat la slujba pe care o avea în compania online specializată în organizarea de petreceri, ce aparţine părinţilor ei, în special pentru a se concentra asupra relaţiei pe care o are cu prinţul britanic.

Prinţul William este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici