Prinţul William şi Kate Middleton vor avea două torturi de nuntă

Prinţul William şi Kate Middleton, care se vor căsători pe 29 aprilie, la Londra, au anunţat că vor avea două torturi de nuntă şi nu unul aşa cum se obişnuieşte.

461 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate Middleton vor avea două torturi de nuntă

Prinţul William şi Kate Middleton vor avea două torturi de nuntă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul a optat pentru un tradiţional tort cu fructe etajat, care va fi secondat de unul cu ciocolată, unul dintre deserturile preferate din copilărie ale prinţului William.

Tortul principal care va trona pe masă în timpul recepţiei de la palatul Buckingham a fost comandat la celebra patiserie a Fionei Cairns, printre ai cărei clienţi se numără Paul McCartney şi membrii Pink Floyd.

Kate Middleton a jucat un rol capital în conceperea tortului, a ţinut să sublinieze Fiona Cairns, care s-a lansat în domeniu în urmă cu 25 de ani.

Este vorba de un tort glasat, acoperit cu cremă şi decorat cu "motive florale foarte britanice". Va conţine fructe uscate, stafide, nuci, cireşe, coajă de lămâie şi de portocală, dar şi coniac. Cele două iniţiale ale cuplului vor figura pe tort, înlănţuite.

Cel de-al doilea tort, mai puţin formal, va avea o rezonanţă particulară pentru prinţul William, fiind preparat de fabricantul de biscuiţi britanic McVitie după o reţetă specială provenind din bucătăriile palatului Buckingham. Maestrul patiser Paul Courtney a declarat că nu poate dezvălui reţeta, dar că are la bază ciocolată neagră şi biscuiţi de ceai.

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007. William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici