Prinţul William şi soţia sa au înregistrat oficial naşterea prinţului George. Cum arată documentul şi ce nume şi ocupaţii au părinţii bebeluşului - VIDEO

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Catherine, au înregistrat oficial, vineri, naşterea primului lor copil, prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie.

2156 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi soţia sa au înregistrat oficial naşterea prinţului George. Cum arată documentul şi ce nume şi ocupaţii au părinţii bebeluşului - VIDEO

Prinţul William şi soţia sa au înregistrat oficial naşterea prinţului George. Cum arată documentul şi ce nume şi ocupaţii au părinţii bebeluşului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Naşterea prinţului George, care ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, a fost înscrisă în mod oficial în registrul de naşteri din Marea Britanie.

William şi Catherine, ale căror titluri oficiale sunt ducele şi ducesa de Cambridge, au completat documentul oficial la Palatul Kensington, reşedinţa oficială pe care cuplul o deţine la Londra.

Potrivit legislaţiei britanice, toate naşterile din Anglia trebuie să fie înscrise într-un registru oficial într-un interval de 42 de zile de la naşterea bebeluşilor.

Prinţul William a fost acela care şi-a pus semnătura în registru. Martor la eveniment a fost un angajat de la Arhivele Registrului Naşterilor din Westminster.

Palatul Kensington a dat publicităţii şi o fotografie care prezintă certificatul de naştere al prinţului George. Acesta include atât elemente obişnuite, cât şi titluri monarhice.

 

 

Scris de mână, în aceeaşi formulă sobră utilizată pentru înregistrarea bebeluşilor britanici provenind din familii obişnuite, documentul este intitulat "Birth" ("Naştere") şi are numărul de înregistrare 207.

Numele şi ocupaţiile părinţilor trecute în certificat ies însă din sfera banalului.

Numele bebeluşului regal a fost marcat astfel: "Alteţa sa regală prinţul George Alexander Louis de Cambridge".

Numele părinţilor săi au fost înregistrate în felul următor: "Alteţa sa regală prinţul William Arthur Philip Louis duce de Cambridge" şi "Catherine Elizabeth Alteţă regală ducesa de Cambridge".

Ocupaţia tatălui a fost marcată ca fiind "prinţ al Marii Britanii", iar ocupaţia mamei a fost înscrisă drept "prinţesa Marii Britanii".

Prinţul William este pilot de elicopter în Royal Air Force şi participă la misiuni de salvare pe mare, însă documentul oficial semnat vineri nu menţionează acest lucru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici